fbpx

Intervjuu Thyme Out blogija Getter Madisoniga

Thyme Out blogi pakub imemaitsvaid retsepte nii igapäevaseks kokkamiseks kui ka pidulikemaks sündmusteks. Kuna Getter valis enda koju köögimööbliks just Schmidti kvaliteetmööbli, siis otsustasime uurida lähemalt tema köögi kasutusmugavuse, disaini kui ka toidutegemise kohta.

Millest olete lähtunud oma kodu sisustamisel?

Sisustamisel lähtusin nii esteetikast kui praktilisusest. Tahtsin, et kodu oleks võimalikult mugav ja praktiline kasutada, ent sealjuures stiilne ja pilkupüüdev.

Millised on Teie jaoks olulised kriteeriumid mööbli ja sisustuse valikul?

Vastupidavus, ajatus ja jällegi praktilisus. Ma tahan, et mööbel ei oleks nö kiirmood, mis aasta pärast enam ei sobiks. Samuti tahan ma, et ei peaks paari aasta möödudes kõike välja vahetama. Ja praktiline peab ka olema – lihtsasti puhastatav, mugavalt kasutatav.

Millised värvitoonid ja materjalid valisite oma kööki ning miks otsustasite just nende kasuks?

Minu köök on musta-kuldsega, töötasapind valge marmori mustriga. Kapid nano, tasapind tehiskivi. Leian, et must ja kuldne on kombinatsioon, mis ei lähe iial moest ning on ajatu. Lisaks on mul väga suur ja valge tuba ning tume mööbel sobib sinna hästi. Kuldne on väga eriline ning üllatav valik paljude jaoks ja püüab hästi pilku. Matt must näeb välja justkui samet ja on tõesti väga kaunis. Töötasapind sai eriti hästi valitud, sest see on nii vastupidav, mugav ja kindlasti ka ilus. Ma olen suur kokkaja ning mulle on praktilisus köögis väga tähtis. Ja minu köök on seda kindlasti.

Kui peaksite nimetama 3 asja, mis Teie köögis kindlasti olema peavad, siis mis need oleksid ja miks on need olulised?

  1. Heavy duty töötasapind, millel ma saan lõigata, mis on kergesti puhastatav ja ka täiesti kuumakindel.
  2. Palju panipaika, eriti sahtlite näol, sest need on kõige mugavamad kasutada ning Schmidt’i puhul ka mõnusalt suured ja väga hea kandvusega.
  3. Köögisaar! Iga entusiastliku kodukoka unelm ja ka minu suur lemmik.

Kui suur osa Teie elust on toiduvalmistamisel ja milliseid toite meeldib Teile kõige enam teha?

Väga suur. Ma veedan iga päev köögis ilmselt paar tundi, harva kui mitte. Teen süüa endale, sõpradele, perele, võõrastele. Olen inimene, kes usub, et kõik võiks olla isetehtud, mitte poest valmiskujul ostetud. Ja mulle meeldib teha väga palju erinevaid toite, ent ilmselt itaalia köök pasta, pitsa ja gnocchidega võidab 🙂

Miks otsustasite oma köögimööbli soetada just Schmidtist?

Mulle meeldisid materjalid ja toonid, mida mujal ei olnud. Samuti tähelepanu igale detailile (sahtlisisude suitsuklaas, prügikasti pedaal, laiad sahtlid jpm). Ja väga soe klienditeenindus (kiitus Marlenile!) 🙂

Millised on Teie senised kogemused Schmidti köögiga? Kas olete rahul?

Olen väga rahul. Meil on olnud paar garantiilist olukorda ja need on väga kiiresti lahenenud.

Kas nõustute ütlusega, et “köök on kodu süda”? Kui palju aega veedate perega koos köögis süüa tehes?

Absoluutselt nõustun. Mina saaks ainult köögiga ka hakkama, kui peaks! Aga kööki ma teisi eriti ei luba 😀 Ja usun, et neil selle vastu midagi ka pole.

Kõik Getteri retseptid leiate siit: https://thymeout.ee/et/